Nezvanično/Ubica Nikola Kokanović sinoć je postao otac, nakon čega je likvidirao inspektora Markovića, jer mu nije dozvoljen ulazak u noćni klub “Džil”

Piše: Slobodan Vaskoić

Ubica Nikola ;Kokanović postao je otac 01.10.2023. godine, u kasnim večernjim časovima. Nedugo nakon toga likvidirao je inspektora Nenada Markovića i ranio Dalibora Bošnjakovića, bivšeg prljavog policajcaprotiv kojeg je u septembru ove godine potvrđena optužnica.

Prema mojim informacijama, nakon što je saznao da je postao otac, Kokanović, sin Zorana Kokanovića, narodnog poslanika režimske SP, krenuo je u noćni klub “Džil” u Bijeljini.

Moje informacije dalje kažu da su ubijeni inspektor Marković i Bošnjaković pokušali spriječiti Kokanovića da uđe u klub. Praktično to znači da je i ubijeni inspektor Marković bio pripadnik obezbjeđenja noćnog kluba, kao i Bošnjaković.

To je poražavajuća činjenica za MUP RS, a nikako za ubijenog Markovića koji, kao ogromna većina pripadnika policije, radi i te poslove u slobodno vrijeme.

Nakon što nisu odustali od toga da Kokanoviću ne dozvole ulazak u noćni klub, došlo je do pucnjave u kojoj je bahati razbojnik ubio inpektora Markovića i ranio Bošnjakovića.

Nakon toga Kokanović je pokušao da bježi i krio se određeno vrijeme da bi se tokom noći predao. (nastaviće se) 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *