Nemanja Vasić: Predsjedništvo SDS pred KOLEKTIVNOM OSTAVKOM

Sjednica Predsjedništva Srpske demokratske stranke (SDS), na kojoj bi trebalo da se raspravlja o rezultatima koje je ta stranka ostvarila na nedavno završenim opštim izborima u Republici Srpskoj i BiH, održaće se sutra u Banjaluci.

Prema tvrdnjama pojedinih medija, na sutrašnjoj sjednici Predsjedništva najveće opozicione strane u Srpskoj moguće je da se dogodi kolektivno podnošenje ostavki članova tog tijela zbog loših izbornih rezultata koje je SDS ostvario na izborima.

Član Predsjedništva SDS, Nemanja Vasić, za Srpskainfo potvrđuje da bi se sjednica tog tijela trebalo da održi sutra, ali da još nije poznat dnevni red.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

– Nesumnjivo je da je stranka ostvarila loš izborni rezultat, a da li će o tome da se detaljno raspravlja na sjednici Predjsedništva SDS ostaje da se vidi. U medijima su se već pojavile određene spekulacije da bi svi članovi Predsjedništva SDS trebalo da podnesu ostavke. Moguće je da se to i desi, ali još nije poznato o čemu će se sve raspravljati na sutrašnjoj sjednici – kaže Vasić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *