Neće nikada naći tijelo! Toma Fila otkrio šokantne detalje o slučaju nestale devojčice

DEVOJČICA Danka Ilić ubijena je 26.marta kada su je osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili službenim vozilom JKP “Vodovod” Bor, nakon čega su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila.

Kada se Danka probudila i zaplakala, Dragijević ju je po sopstvenom priznanju rukama davio dok nije prestala da diše, a onda su je zajedno bacili na deponiju.

Ovaj užasni događaj izazvao je veliku pažnju javnosti, ali i stručnjaka za pravne teme. Poznati srpski advokat Toma Fila oglasio se o celokupnoj situaciji.

Ne mogu da govorim o tome, ne znam ni koji su nalazi i šta se radi uopšte trenutno, važno je da saznamo da li postoje u kolima, službenom vozilu koji su vozili osumnjičeni, da li postoje i da li su nađeni krv devojčice i DNK to je ključno pitanje. Jako je bitno da se nađu tragovi i dobro bi bilo da nađu dete, ali ne verujem da će se to desiti – rekao je Fila za Republiku

Podsetimo, istraga ubistva dvogodišnje Danke Ilić koja je 26. marta nestala u Banjskom polju, traje još uvek, a policija aktivno radi na otkrivanju lokacije gde je telo devojčice zakopano.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru vodi istragu, a kako se navodi do danas je ispitano 17 svedoka i ta faza istrage je završena, sada se čeka dostavljanje DNK veštačenja.

 Osumnjičeni za ubistvo devojčice upućeni su juče u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, radi neuropsihijatrijskog veštačenja, a od narednih dokaznih radnji za sada se čeka dostavljanje DNK veštačenja oduzetih predmeta – rekli su iz VJT u Zaječaru za Kurir.

Inače, od početka postupka je ispitano 14 svedoka, kao i 3 svedoka od srede do danas. Među ispitanim svedocima su bili roditelji osumnjičenih, kao i majka i otac ubijene Danke Ivana i Miloš Ilić koji su potvrdili da su kobnog 26. marta sreli osumnjičene za njeno ubistvo u Banjskom polju odakle je devojčica nestala.

(Republika)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *