Naš poznati pjevač upao u školu! Tvrde da je PRIJETIO I VRIJEĐAO DJECU

Roditelji đaka četvrtog razreda Osnovne škole „Milena Pavlović Barili“ u naselju Višnjička Banja tvrde da se u ovoj ustanovi krajem marta dogodio incident, u kojem je glavni akter bio navodno pjevač Sloba Radanović.

Naime, kako se navodi Sloba je upao u odjeljenje u kojem je njegov pastorak, sin njegove supruge Jelene.

Majka jednog učenika za Novu je ispričala da pjevača niko nije legitimisao pri ulasku u školu, prenosi Blic.

Sve se odigralo 27. marta, kada je dječakov očuh upao u odjeljenje i svojim bahatim ponašanjem preplašio, pa čak i rasplakao djecu. Očuh je ušao u školu i rekao portiru da ga je zvala učiteljica i da dolazi zbog svog sina. Niko ga nije legitimisao, apsolutno ništa, a praksa je da portir stalno traži ličnu kartu, pa onda sačekaš dok on ne pozove tu osobu kod koje ti želiš da ideš. Dakle, ne može tako lako da se uđe u školu. Ali izgleda da taj čovjek može – rekla je majka đaka koji ide u odjeljenje sa Radanovićevim posinkom.Ona je dodala da su djeca ovu scenu ispričala svojim roditeljima.

 Djeca su rekla da je bio zajapuren, bijesan, unosio im se u lice, govorio je: „Bude li neko nešto rekao mom Luki, završiće ovako“, bahatio se, psovao. Oglušio se i na učiteljice molbe da izađe, svađao se sa djecom. Djevojčice su se uplašile, učiteljica se tresla, neka djeca su plakala od straha –  tvrdi majka učenika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *