„MOGUĆE JE DA SE TIJELO…“ Oglasio se predjed male Danke (2), pa rekao zastrašujuće informacije

Joksim Dragomirović, pradjeda Danke Ilić (2), oglasio se rekavši da su u prethodnom periodu bili uznemireni, a da su sada više zbunjeni, te da je moguće da se tijelo Danke ilić nikad ne pronađe.

Nemam ništa novo da vam kažem. Nama ništa ne javljaju. Ne dolaze ni Ivana i Miloš, tako da mi ništa ne znamo. Oni su u gradu sa Miloševim. Ivanin otac, moj sin Časlav, je došao iz treće smjene iz rudnika i sada spava. Ne mogu da ga budim – rekao je Joksim ispred porodične kuće u mjestu Brestovac. Joksim je istakao da više nije onoliko uznemiren koliko je zbunjen, pošto se zna da je djevojčica ubijena jer je jedan od osumnjičenih za njeno ubistvo, Dejan Dragijević, priznao da je sa kolegom iz borskog vodovoda Srđanom Jankovićem kolima udario Danku, ali ne i gdje je njeno tijelo.– Bili smo uznemireni, ali sada smo više zbunjeni. Priznali su navodno da su je udarili i udavili, ali ne i gdje je njeno tijelo. Moguće je da se nikad ne nađe – zaključio je Joksim Dragomirović.

Deda majke Danke Ilić, kojoj se svaki trag izgubio 26. marta, zalivao je cvijeće u dvorištu neposredno prije oglašavanja, a nekoliko dana kasnije viđen je kod pojate u Brestovačkom polju, na mjestu gdje se djevojčica igrala prije nego što je nestala. Joksim je traktorom sređivao razorano dvorište, ali nije želio ni riječ da izusti.

Inače, istraga je u toku, a pored dvojice osumnjičenih za zvjersko ubistvo djevojčice, osumnjičeni su otac i brat Dragijevića kojima je na teret stavljeno da su njeno tijelo premještali s mjesta na mjesto da bi sakrili dokaze.

Svi su se nalazili iza rešetaka gdje su i danas, s tim da je Dalibor Dragijević, mlađi brat prvoosumnjičenog Dejana, preminuo u policiji u Boru, piše Republika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *