Mladić sletio sa puta i na mjestu ostao mrtav: Riječi njegove sestre kidaju dušu

Mladić sletio sa puta i na mjestu ostao mrtav.

Nemanja Mirić (22) poginuo je u noći između četvrtka i petka u naselju Kolonija u Jagodini, kada je doživio stravičnu saobraćajnu nesreću! Kako se pisalo, mladić je bio za volanom automobila marke „audi“, kada je sletio sa kolovoza i udario u betonski zid.

Porodica i prijatelji opraštaju se od nesrećno stradalog mladića, a ispod njihovih objava na društvenim mrežama ređaju se riječi podrške i izjave saučešća njegovim najbližima.

– Što nam ode srce sestrino, što nas ovako ostavi, Koki moj, što? Voli te sestra, sad si na nekom boljem mjestu, počivaj u miru anđele sestrin – napisala je Nemanjina sestra.

Nemanja je bio omiljen u društvu, sudeći po riječima prijatelja koji su se nadovezivali na poruke upućene mladom momku i njegovoj porodici. Ova tragedija duboko je potresla sve građane Jagodine, a putem društvenih mreža, iskreno saučešće porodici su izjavljivali i oni koji su ga dobro poznavali, ali i oni koji su Nemanju znali iz viđenja.

– Neco bre, što dušo moja, još uvijek ne mogu da vjerujem, tvoj mio osmijeh tvoja dobra duša, neka te anđeli čuvaju, svima ćeš puno nedostajati – pisalo je u jednom od brojnih komentara.

Prema riječima izvora Kurira, mladić je kolima udario u betonski zid, nije mu bilo spasa i nastradao je na mjestu. U trenutku nesreće bio je sam u automobilu, a istraga će utvrditi šta je dovelo do tragedije.0

autor:http://atvbl.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *