Misterija nestanka DANKE ILIĆ (2): Šta to skrivaju njive na PORODIČNOM IMANJU MAJKE

Cela Srbija i region sa strijepnjom već 4. dan iščekuju da li će policija i ovog jutra nastaviti sa kopanjem i radovima u okolini mjesta nestanka Danke Ilić u potrazi za dokazima i rješenjem misterije.

Kako saznaje Blic, vatrogasci su u pripravnosti i spremni za angažovanje kako bi se uključili i pomogli u tome.

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Vatrogasci su spremni da pomognu i pretraže vodovodne, kanalizacione cijevi, septičke jame i ostale prirodne ili vještačke polu zatvorene sisteme kako bi se pronašli dokazi koji će riješiti misteriju nestanka Danke Ilić (2).

Policija je juče od ranog jutra do kasno uveče bila na njivama sve vrijeme. Iskopavali su lopatama, bagerom, raščićavali pojatu gdje je nestala Danka Ilić posljednji put viđena. Takođe, sklanjali su rastinje, grane, đubrivo u njivi odmah pored.

Potraga za Dankom Ilić ušla je u 4. dan.

U pretrazi terena u Banjskom polju pomagali su im i drugi pripadnici policije, koji su provjeravali svaku rupu, šahtu i sve to u potrazi za bilo kakvim tragom koji bi odveo do djevojčice.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Paralelno sa tim roditelji djevojčice saslušavani su u policiji. Oni su tamo odvedeni rano ujutru kako bi nastavili sa davanjem iskaza povodom nestanka kćerke.

Danka Ilić gdje su bageri i policajci kopali i raščišćavali imanje. Nekoliko policijskih inspektora sa baterijskim lampama otišlo je na njivu gdje su kopali tokom dana.

Na mjesto događaja ubrzo je došao i ministar policije Bratislav Gašić, koji se tamo zadržao neko vrijeme.

Potom su se većina patrola policije, koji su bili ispred kuće pored koje je nestala djevojčica u Banjskom polju, povukli, dok je ministar policije Bratislav Gašić otišao u policijsku stanicu u kojoj su roditelji djevojčice saslušavani u tom trenutku 8 sati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *