Milana i Nemanja sada imaju petoricu sinova i uglas poručuju da su poštovanje, ljubav i sloga najvažniji

Vijest o rođenju četvorki brzo je doputovala iz Slovenije ka rodnoj Banjaluci.

Milana i Nemanja Petrović obogatili su porodicu sa još četiri dječaka, a najradosnije ih je dočekao njihov prvenac Konstantin. Milana se polako oporavlja, dok Matej, Marko, Luka i Јovan napreduju i jačaju.

Posljednje slične četvorke rođene su u Ljubljani 2015. godine, a šanse da se rode četvorke su vrlo male, oko jedan od pola miliona ili čak i manje. Četrnaest godina ljubavi, sloge i poštovanja Milana i Nemanja krunisali su brakom, a zatim i prvencem Konstantinom.

Petogodišnjak je vijest da će dobiti pojačanje primio sa velikim ushićenjem i srećom. Ipak, umjesto jednog, porodica Petrović postala je bogatija za četiri dječaka, koji su za roditelje, a i doktore na svakom narednom pregledu priredili po jedno iznenađenje.

Da su baš četvorke, saznali smo nakon par pregleda. Doktori su bili jednako šokirani, baš kao i mi – rekla je majka Milana Petrović.

– Bili smo prvo malo u pozitivnom stresu, ali uzbuđeni. Brzo smo se pribrali i znali smo šta nas čeka i da moramo ići složno do kraja – dodao je otac Nemanja Petrović. Četvorke, čudo i blagoslov, ponosno nose imena, Matej, Marko, Luka i Јovan.

Majka Milana kaže da su dobili blagoslov za ta imena iz manastira Krka i kada su im to rekli, više nije bilo dileme kako će se zvati, odmah su znali da je to to.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *