“Ljubišu je mrtvog u šumi našla KĆERKA JEDINICA” Vidjela da joj nema oca, pa krenula da ga traži, a onda ih zadesio nov udarac

– Prvo je pronađeno tijelo Ljubiše u šumi a potom i njegovog oca. Tijelo Ljubiše pronašla je njegova kćerka jedinica sa rođacima.

Meštani i porodica Milana (88) i Ljubiše (63) Stamenkovića iz Gornjeg Barbeša još ne mogu da se oporave od nezapamćene tragedije koja se desila juče kada je Ljubiša umro u šumi od infarkta, a njegov otac Milan nastradao u prevrtanju traktora kada je pošao po pomoć za sina.

– Nije ih bilo pa je kćerka pozvala devera od tetke. Okupili su se ljudi i krenuli da ih traže. Našli su prvo Ljubišu u šumi jer su prvo otišli na mjesto gdje su otišli po drva. Strašno. Onda su pošli nazad i našli Milana u prevrnutom traktoru. Nije mu bilo spasa, već je preminuo – pričaju rođaci.Nastradali Ljubiša je bio pred penzijom.

– Ljubiša je imao manje od dvije godine do penzije. Radio je u “Elidu,” u Donjem Dušniku. A njegov otac Milan je imao penziju. Bio je vitalan. Ovo je nezapamćena tragedija – priča jedna rođaka, prenosi Blic.

Brat je umro a otac je poginuo. Kako je poginuo to samo on zna. Niko ga nije vidio. Da li je pohitao traktorom da dođe do ovdje da spasi svoga sina, ne znam šta. To samo on zna. Bratanica je vidjela da joj oca nema pa je pošla da ih traži… Brat je nađen u šumi, doživio je vjerovatno srčani napad. Pio je ljekove ranije za srce, imao je dve situacije takve. Milan je bio vitalan – kaže Branka.

Krenuo po pomoć za sina

Podsjetimo, Milan Stamenković (88) nastradao je juče oko 18.30 kod Gadžinog Hana kada se prevrnuo traktor kojim je pošao da potraži pomoć za svog sina Ljubišu Stamenkovića (63) kojem je naglo pozlilo dok su bili u šumi.

– Otac i sin su bili zajedno u šumi u okolini Gornjeg Barbeša, vjerovatno da bi dovezli drva za ogrev. Sinu je pozlilo u šumi pa je njegov otac krenuo traktorom po pomoć. Traktor se prevrnuo i on je nastradao u saobraćajnoj nesreći, dok je sin preminuo po svemu sudeći od posljedica srčanog udara. Njegovo tijelo su našli u šumi, na mestu gde su bili zajedno – rekli su mještani.

Srpskainfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *