Lažno se predstavili kao policajci, pretresli vozilo, pa uhapšeni

BANjALUKA – Lj. J. (22) iz Laktaša, A. Š. (26) iz Kneževa i Ž. V. (29) iz Banjaluke uhapšeni su zbog sumnje da su se lažno predstavili kao policijski inspektori, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da je policiji slučaj rijavljen u utorak u jutarnjim časovima.

– Službenici Policijske stanice Laktaši preduzimanjem operativnih mjera i radnji pronašli su i uhapsili Lj.J, A. Š. i Ž. V. zbog postojanja sumnje da su počinili krivično djelo laažno predstavljanje – saopšteno je iz policije.

Izvor blizak istrazi rekao je za “Glas” da su uhapšeni tokom noći, prije hapšenja došli do Sportske dvorane u Laktašim ispred koje su se nalazila tri muškarca.

– Osumnjičeni su se “golfom” dovezlo do dvorane ispred koje se nalazio oštećeni koji je sve prijavio policiji, sa još dva muškarca. Po izlasku iz vozila, od njih su tražili dokumenta, te su se predstavili kao policijski službenici, tačnije kao inspektori – rekao je naš izvor.

Dodaje da su počinioci pretresli vozilo, te pobjegli.

– Policajci su prilikom hapšenja kod Ž. V. pronašli lisice. Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o navedenom krivičom djelu – kaže izvor iz istrage.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *