KURTIJEVA POLICIJA PRETUKLA DJECU: Brata i sestru napali batinaši u uniformama

PRIPADNICI specijalnih jedinica tzv. Kosova pretukli su večeras dvoje dece, brata i sestru, od 15 i 18 godina u Žitkovcu.

Brutalnost Kurtijevih parapolicajaca na severu se nastavlja. Ponovo su na meti srpska deca na Kosovu i Metohiji, maloletni K.R. i D.R, brat i sestra brutalno su večeras pretučeni u selu Žitkovac, opština Zvečan dok su vozila kvad – saopštili su iz Srpske liste.

Iz Srpske liste navode da su bez ikakvog razloga “kriminalci u uniformama nasrnuli na devojčicu i dečaka srpske nacionalnosti i pretukli ih nanevši im telesne povrede”, koje su zahtevale medicinski tretman u KBC Kosovska Mitrovica.

– Antisrpski režim Aljbina Kurtija čini sve da protera srpski narod, a međunarodna zajednica sa druge strane ne čini ništa da Kurtija i njegove poslušnike koji maltretiraju čak i srpsku decu pozovu na odgovornost – ističu iz Srpske liste.

Oni pozivaju sve građane da brinu o svojoj i bezbednosti svoje dece, jer je očigledno da međunarodne snage koje su zadužene za bezbednost nisu u stanju da osiguraju mir za srpsku decu i Srbe na ovim prostorima, niti žele da preventivno deluju i rasporede snage na terenu kako bi sprečili Kurtijeve parapolicajce da biju srpsku nejač.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *