Konobar iz Trebinja uhapšen u Dubrovniku: Silovao Amerikanku na terasi picerije, pa je pokrao

Silovao djevojku (20) iz SAD

Istraga je pokrenuta nakon što je uhapšen zbog osnovane sumnje u kazneno djelo silovanja 20-godišnje državljanke Sjedinjenih Američkih Država iz Njujorka.

– Kazneno djelo silovanja počinjeno je na način da je konobar u ranim jutarnjim satima 12. juna nedaleko žičare i historijske jezgre Grada, na terasi pizzerije “Tabasco”, izvršio nasilni polni odnos nad mladom Amerikankom bez njenog pristanka, što je ona potom prijavila službenicima Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Uzeo joj novčanik i dvije bankovne kartice

Nakon toga je sudija istrage pokrenuo hitnu istražnu radnju te odmah ispitao studentkinju koja je trebala dalje putovati – rekao je portparol Županijskog suda u Dubrovniku, sudija Pero Miloglav za Slobodnu Dalmaciju, piše Dnevni Avaz.

Kako saznaju, istražni zatvor u trajanju do 30 dana konobaru iz Trebinja određen je zbog opasnosti od bijega. Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku rješenjem o pokretanju istrage od 14. juna 2023. bludnog konobara tereti i za počinjeno kazneno djelo krađe na štetu američke studentkinje kojoj je, nakon gnusnog čina, uzeo novčanik s novcem i dvije bankovne kartice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *