Komšije policajca koji je izvršio samoubistvo otkrili detalje tragedije

Tijelo policajca Predraga Radovanca (46) pronađeno je u mjestu Sokolac kod Šipova, a komšije za ALOonline otkrivaju detalje samoubistva.

foto: aloonline

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su saopštili su da je prekjuče oko 15:15 sati prijavljen nestanak P.R. iz Šipova, koji se dan prije, oko 13 sati, uputio iz porodične kuće u nepoznatom pravcu automobilom Škoda fabia.

Kako su tada pisali mediji prema nezvaničnim informacijama, riječ je o policajcu iz Šipova koji je radio u Policijskoj upravi Jajce.

– Automobil kojim se navedeno lice udaljilo iz porodične kuće i beživotno tijelo pronađeni su jutros, 21. februara, pored magistralnog puta Rogolji-Baraći. Identifikacijom beživotnog tijela utvrđeno je da se radi o P.R. iz Šipova – navodi se u saopštenju mrkonjićke policije.

Radovanac iza sebe ostavio dva sina

Policajac Predrag Radovanac (46) pronađen je mrtav kod Šipova te se sumnja se da je izvršio samoubistvo iz vatrenog oružja. Kako ALOonline nezvanično saznaje, tijelo nesrećnog policajca pronađeno je 15 kilometara od posljednjeg signala sa mobilnog telefona.

– Tražili smo ga čitav dan i noć, autima i kvadovima. Od zadnjeg signala mobilnog telefona tijelo je pronađeno nekih 15-ak kilometara  – navode mještani za ALOonline.

Kako smo ranije pisali Radovanac je bio pripadnik Policijske uprave Jajce, nastanjen u Šipovu.

Prema riječima komšija, iza sebe preminuli policajac je ostavio dva sina.

– Predrag je iza sebe ostavio sina. Jednog iz prvog braka, koji je nedavno napunio 18 godina, a drugog koji sada ima oko mjesec dana stekao je u vanbračnoj zajednici. Navodno su ta druga žena i on imali nekih problema u vezi, živjeli su oko pola godine zajedno – govore mještani za naš portal.

Na društvenim mrežama, brojni prijatelji i poznanici opraštaju se od Radovanca, a sahrana će se održati 23.2.2024. godine na Novom groblju u Šipovu.

Aloonline

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *