KO JE DRAGAN JELAČA, OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U BANJALUCI? Podvodio maloljetnice iz Doma „Rada Vranješević“, višestruki prestupnik, a bio je i očevidac ubistva Rolda

Dragan Jelača je višestruki prestupnik, a u akciji “Klub” je hapšen zbog sumnje da je zajedno sa Marinkom Marjanovićem navodio maloljetnice na prostituciju.

Za teško ubistvo Saše Kisina koje se juče dogodilo u Banjaluci uhapšen je Dragan Jelača (46) iz Čelinca, S.V. (20) i D.K. (46) oboje iz Laktaša, saznaje ALOonline.

Oni su uhapšeni i nalaze se na kriminalističkoj obradi, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo teško ubistvo.

Dragan Jelača je višestruki prestupnik, a u akciji “Klub” je hapšen zbog sumnje da je zajedno sa Marinkom Marjanovićem navodio maloljetnice na prostituciju. Žrtve su bile mahom štićenice Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević” iz Banjaluke. Sumnjičen je i za krađe i bio je očevidac ubistva Brune Rolda te je na sudu svjedočio protiv optuženih.

Podsjetimo, u Banjaluci, u Ulici Jovana Dučića, juče oko 21.00 čas, u napuštenoj kući u besvjesnom stanju sa povredama po tijelu pronađen je Kisin Saša, rođen 1975.godine, iz Banjaluke.

Od posljedica zadobijenih povreda u toku noći lice je preminulo na Univerzitetskom kliničkom centru RS- Banja Luka

.Aloonline

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *