Kamera snimila nestalu djevojčicu! “Majka sa djecom prošla ulicom, a onda se pojavio otac”

Sa nadzorne kamere koja se nalazi u dvorištu kuće mještanke Jasmine Stojadinović iz Banjskog Polja, skinut je snimak koji je pregledala policija. Policija je snimke uzela oko 19 časova i 30 minuta.

– Ugradila sam kameru prije oko mjesec dana samo zbog bezbjednosti majke jer se bavim turizmom, inače je ovo naselje mirno i sigurno. Živim ovdje 30 godina i nikad se nije desio nikakav problem. Sad je ispalo da je dobro što sam ugradila kameru ako snimak može da pomogne u istrazi. Na snimku se vidjelo da je majka sa djecom prošla ulicom. Oko deset minuta kasnije došao je i otac. Kasnije stigla je i policijska patrola. Nadam se da će uskoro pronaći djevojčicu”.

Istakla je da ne želi ništa više da kaže da ne bi uticala na istragu. 

Podsjetimo, djevojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje.

Potraga za nestalim djetetom i dalje je u toku, svi nadležni su na terenu i intenzivno se radi na njenom pronalasku.  

Otac i majka dvogodišnje djevojčice danas su proveli nekoliko sati u policiji i dali iskaz u vezi sa nestankom njihove ćerke. Odmah nakon iskaza, otac je poligrafski testiran, dok majka nije, jer je u drugom stanju. 

Otac je ispitan o svim okolnostima nestanka djeteta, šta tačno zna o tome, ali i u kakvim je odnosima sa suprugom Ivanom, majkom djeteta. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *