JEZIVE SCENE U ATINI: Huligani Dinama napravili haos u Grčkoj, jedan navijač AEK-a ubijen

NAVIJAČI zagrebačkog Dinama napravili su veliki haos i izazvali incidente na ulicama Atine, gde “modri” danas igraju prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Naime, UEFA je zabranila prisustvo gostujućih navijača. Uprkos tome oko 200 pristalica šampiona Hrvatske došlo je u Atinu i napravilo totalni lom.

Huligani su došli do stadiona AEK-a i krenuli da lome sve redom i napadaju ljude koji su se zatekli tu. Pokušali su da upadnu na stadion i tom prilikom oštetili su čeličnog orla koji se nalazi na ulazu.

Koliko je sve bilo jezivo govori činjenica da je izbila žestoka tuča u kojoj je povređeno više osoba, prema prvim nezvaničnim informacijama privedeno je više od njih 80. Navodno, 10 ljudi, među kojima su i Grci i Hrvati, završilo je u bolnici, a neki su dovedeni u teškom stanju. Grčki mediji javili su da je 22-godišnji navijač AEK-a, koji je zadobio ubodnu ranu oštrim predmetom, preminuo.

“Bed blu bojsi” su napravili potpuni haos po gradu i građani Atine su u večernjim časovima svedočili groznim scenama jer je stotine huligana trčalo kroz grad sa motkama, noževima i Molotovljevim koktelima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *