Jeziv snimak sa Ostroga zaprepastio javnost: O čemu se radi? (VIDEO)

Manastir Ostrog važi za jednu od najvećih pravoslavnih svetinja, a snimak koji je nastao ispred ovog svetog mjesta tjera strah u kosti

Sveti Vasilije Ostroški, čije tijelo počiva u samom manastiru, je veliki čudotvorac čija su djela poznata i izvan granica SPC. Ljudi su se odvajkada ovom svetitelju molili za iscjeljenje raznih bolesti ili za pomoć kada bi se našli u životnim nedaćama.

Takođe, u manastir bi i dolazile očajne porodice onih koji su navodno bivali „zaposjednuti Đavolom“ kako bi tražile pomoć od Svetog Vasilija. Jedan snimak postao je viralan na društvenim mrežama baš iz pomenutog razloga. Na navedenom snimku čuju se krici koji su prema komentarima na društvenim mrežama pripisani Đavolu, odnosno demonu.

Jedan snimak postao je viralan na društvenim mrežama, i mnogi smatraju da se na njemu vidi „snaga“ Ostroga.

Snimak je izazvao lavinu komentara i naveo mnoge se pitaju šta se ovdje zapravo desilo, dok su drugi izričito tvrdili da „takve zvuke može samo da ispusti demon“. Kako je to izgledalo možete pogledati u videu ispod:

@pravoslavlje44

Запратите нас и уживајте ✅ Facebook @ Православље-Pravoslavlje Instagram @ pravoslavlje44 YouTube @ ПРАВОСЛВЉЕ #ostrog #manastir

♬ original sound – Православље-Pravoslavlje

Aloonline.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *