Jelena Trivić odustala od duela sa Miloradom Dodikom

Saopštenje za javnost predsjedničkog kandidata Jelene Trivić prenosimo u cjelini.

Vidim da režimski mediji spominju nekakav TV duel večeras, iako dobro znaju da ja neću uzeti učešće u istom. 

Javnost obavještavam da ni ja ni gospodin Šarović nemamo namjeru učestvovati u bilo kakvim TV duelima koje organizuje RTRS, niti druge režimske televizije. Isti stav ima i Nebojša Vukanović. RTRS je davno prestao biti javni servis građana, a to će ponovo postati nakon izbora 2. oktobra. 

Što se tiče TV duela, ja još uvijek čekam da Milorad Dodik odgovori zašto je odbio poziv za TV duel koji smo dobili od BN televizije. Radi se o najgledanijoj televiziji u Republici Srpskoj, pa nema boljeg mjesta za suočavanje naših vizija budućnosti Republike Srpske. 

Dodik dobro zna da sam ja trenutno u prednosti za oko 10 % u odnosu na njega. Zato je bolje da odmah sada prihvati poziv BN televizije, nego da me u posljednjoj sedmici kampanje moli da mu dam šansu u TV duelu.  

Inače, ako nađem vremena, možda i pogledam večeras TV duel između Milorada Dodika i Radislava Jovičića. Vjerujem da će biti komično gledati njih dvojicu kako odgovaraju na pitanja koja su im unaprijed pripremili Srđan Mazalica i Sanja Vulić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *