Izvor blzak prnjavorskom SNSD-u tvrdi: “Laž je da pojedinci nisu tražili od Dodika da ukloni Tomaša!

Iako je predsjednik skupštine grada Željko Simić prije mjesec dana demantovao da je u prnjavorskom SNSD-u postojao bilo kakav sukob, te odbacio špekulucije da je zajedno sa odbornikom ove stranke Draženom Mikićem imao razgovor sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom u kome je iznesen niz optužbi na račun Darka Tomaša, izvor blizak lokalnom SNSD-u tvrdi da je to laž te da su Simić i Mikić u razgovoru sa Dodikom iznijeli teške optužbe na račun Tomaša.

Izvor tvrdi da u prnjavorskom SNSD-u trenutno postoje dvije struje koje je nemoguće pomiriti te da je to jedan od glavnih razloga zašto prnjavorski SNSD možda i jedini u čitavoj Republici Srpskoj nije sproveo unutar stranačke izbore.

“Ono što bih posebno želio da naglasim jeste činjenica da trenutno imamo situaciju da uz pomoć pojedinih funkcionera lokalni tajkuni pokušavaju u potpunosti da preuzmu upravljanje strankom, a sasvim sigurno najveća prepreka u tome im je Darko Tomaš, koji uprkos opstrukcijama i dalje ima najveću političku moć. Međutim ne treba zanemariti ni snagu drugog tabora koji preko određenih ljudi bliskih Miloradu Dodiku intezivno radi na rušenju Darka Tomaša, što potvrđuje i izjava Milorada Dodika tokom nedavnog gostovanja na TVK3 kada je najavio rekonstrukciju stranke u Prnjavoru”. – Navodi naš izvor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *