“ISPRIČAĆU VAM SADA PRAVU ISTINU”: Ujak do detalja otkrio šta se desilo KOBNOG DANA kada je nestala malena Danka!

Dankin ujak tvrdi da je devojčica tog dana i ranije jednom pokušala da ode iz vidokruga majke, ali je majka uspela da je pozove i vrati blizu sebe

Ispričaću vam sada pravu istinu i sve što se zapravo desilo toga dana. Retko šta što je izneto u medije je tačno. Zato, krenimo redom.

Ovim rečima, ekskluzivno za “Blic”, Stefan Dragomirović, rođeni brat Ivane Ilić, majke nestale Danke Ilić (2), počinje priču o kobnim minutima u kojima je 26. marta u Banjskom polju kod Bora nestala devojčica za kojom danas traga cela Srbija, a i deo Evrope.

Ujak nestale devojčice je reporterki “Blica” dao na uvid poslednju fotografiju Danke Ilić, snimljenu kobnog dana, na kojoj se vidi devojčica zajedno sa starijim bratom. Na slici je Danka udaljena otprilike 30 metara od brata i gotovo izlazi iz vidokruga majke koja je napravila tu sliku.- Danka se na toj fotografiji nalazi 30 metara dalje od brata i majke, blizu sena i cepanica u dvorištu kuće. Možda se neko sakrio iza i sačekao pravi trenutak. To je poslednja fotografija koja se nalazi u telefonu moje sestre i slikana je u 13.20 sati – kaže Dankin ujak.Danka ranije istog dana već pokušala da odeDankin ujak tvrdi da je devojčica tog dana i ranije jednom pokušala da ode iz vidokruga majke, ali je majka uspela da je pozove i vrati blizu sebe.- Moja sestra Ivana je otišla do automobila da starijem sinu donese vodu koja je bila na mestu suvozača. Devojčica je ostala u dvorištu, to je bio trenutak od samo par sekundi. Kada se vratila, Danke nije bilo – tvrdi ujak Stefan Dragomirović, opisujući trenutak nestanka devojčice.Dragomirović tvrdi i da nije tačno da je u tom trenutku, kada je njegova sestra povela decu u šetnju, padala obilna kiša u Banjskom polju.

Majka mislila da će sama pronaći DankuStefan Dragomirović dodaje da Dankina majka, nakon što joj je ćerka nestala, nije odmah digla opštu uzbunu jer je verovala da je Danka negde u blizini i da će je sama pronaći.

Ona je dozivala, tražila, gledala svuda, ali Danke nigde nije bilo… Uplašila se i pozvala muža Miloša, obavestila ga da ne može da pronađe ćerku. Ne znam tačno koje vreme je bilo, ali ubrzo nakon toga su pozvali i policiju – kaže Dankin ujak.Dragomirović je komentarisao i navode koji sugerišu da je sumnjivo što je majka baš tog dana slikala Danku u stvarima u kojima je nestala.- Moja sestra voli svoju decu, njena galerija je puna slika njene dece. Ne vidim da je bilo šta tu čudno – kaže Stefan Dragomirović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *