Isplivao težak skandal u reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu

Težak incident srpskog fudbalera u toku Evropskog prvenstva.

Golman reprezentacije Srbije Vanja Milinković Savić potukao se usred Evropskog prvenstva u Njemačkoj sa navijačima u jednoj kafani, objavio je “Telegraf”. Dogodilo se to pred odlučujući meč trećeg kola protiv Danske, u kojem je Srbija igrala “biti ili ne biti” utakmicu i u njoj ispala sa Evropskog prvenstva, remijem bez golova.

Kada je selektor Stojković dao igračima slobodan dan između mečeva sa Slovenijom i Danskom dogodio se incident u kojem je po svemu sudeći glavni akter bio rezervni golman Srbije, koji je bio tokom kvalifikacija prva opcija za “jedinicu”.

Vanja Milinković Savić izašao je u Minhen na slobodan dan u jedan lokal u koji izlaze naši ljudi u Minhenu i u kojem često nastupaju muzičari iz Srbije. Jedan srpski navijač mu je dobacio ‘Šta ćeš ti ovdje, treba da budeš u karantinu, a ti piješ!’, na šta je Vanja burno reagovao, opsovao navijača i onda ga čak i udario!

Ubrzo je reagovalo obezbjeđenje kafane, a u sve se na kraju umiješao i vlasnik lokala, objavio je “Telegraf”.

Vanja Milinković Savić je i ovog puta bio na velikom turniru zajedno sa svojim rođenim bratom  Sergejom i za razliku od Mundijala u Kataru, nije dobio šansu da brani. Predrag Rajković bio je “jedinica” Srbije i opravdao je to povjerenje. Sa druge strane, Vanjin incident bi mogao da zakomplikuje i njegovu dalju karijeru u nacionalnom timu, iako ima tek 27 godina i za sobom 19 nastupa za “A” tim, kao i čak 11 godina u različitim selekcijama Srbije.

Vanja Milinković-Savić već godinama brani u Italiji za Torino, čiji je član od 2017. godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *