Isplivali novi detalji tragedije u Albaniji: Alma u telefonu supruga VIDJELA SLIKE LJUBAVNICE (18), pa sa 3 djece skočila u rijeku

Policija u Albaniji i dalje traga za Almom Arazi (39) koja je sa troje male djece skočila u rijeku Bojanu, pronađeno je u subotu uveče tijelo djevojčice (9) u vodi, a suprug Ergis Arazi (31) je uhapšen zbog optužbi za nasilje u porodici.

Kako piše Vox news, Alma Arazi je prije nestanka vidjela u telefonu supruga fotografije i snimke njegove osamnaestogodišnje ljubavnice.

Nije poznato ime ljubavnice Ergis Arazi osim inicijala A. kako je upisana u njegovom telefonu. Almina sestra je policiji ispričala da je on bio nasilan prema supruzi i djeci.

Rekao sam svojoj kćerki, gledaš u čovjeka koji te više ne voli. Pusti ga da živi svoj život a ti gledaj sebe. Rekla mi je da takvu odluku nije mogla da donese jer mi nismo takva porodica. Mi smo učeni da umremo sa partnerom kojeg smo izabrali. Ovakve priče se obično ne završavaju dobro – rekao je otac Alme, A.B. prenosi Mondo.

Odvedi moju djecu i ubiću te – govorio je Ergis Arazi svojoj supruzi Almi.

Almina sestra je potom ispričala kako je saznala za nestanak sestre. Sve se dogodilo u srijedu 1. maja u večernjim časovima.

– Ergis Arazi me zvao u 10 uveče 1. maja i pitao me da li je moj brat odvezao Almu do Drača. Pitala sam ga zašto Alma nije kod kuće. Rekao mi je da nije kod kuće nakon čega sam odmah pozvala svog brata, a javio mi se nećak koji je rekao da im Alma nije dolazila. Zvala sam brata ali mu je telefon bio isključen. Nikada se nije dogodilo da se ona i ja toliko dugo ne čujemo. Samo tog dana smo se čule kraće nego inače – ispričala je Genta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *