Hit snimak direktora UKC RS: Pokušao pričati na kineskom jeziku, pogledajte video

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić izazvao je veliku pažnju javnosti svojim neprijemjerenim ponašanjem na konferenciji za medije.

Naime, 7. maja 2024. godine u posjeti Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske su boravile delegacije Kine i Francuske s ciljem unapređenja saradnje u edukaciji ljekara i nabavci opreme za kardiohirurgiju UKC-a Republike Srpske.

“Presretan sam što imamo u posjeti delegaciju iz Kine i Francuske, čime dokazujemo da držimo primat kao internacionalna ustanova u BiH i šire. Današnji sastanci i predavanja su išli u dva smjera, a to su nabavka najsavremenije opreme iz Kine i Francuske, te edukacija naših ljekara u kliničkim centrima ovih zemalja i dolazak njihovih stručnjaka u našu ustanovu, a sve s ciljem unapređenja zdravlja pacijenata iz RS”, kazao je direktor UKC-a Vlado Đajić.

No, zanimljivije je ono što se događalo prije nego je počeo službeni program i prije nego što su se upalile kamere.

Pokušao je da na kineskom jeziku kaže hvala, ali nije mu baš išlo od ruke. Također, u jednom momentu je pokušao da ismije gošće na osnovu fizičkog izgleda (visine).

VIDEO POGLEDAJTE KLIKOM NA LINK ISPOD

https://n1info.ba/vijesti/hit-snimak-direktora-ukc-rs-pokusao-pricati-na-kineskom-jeziku-pogledajte-video/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2oMCHN7ZzOSWjhLcKJlrIGXLaY5ml0GSkDDp8gf_DaFQYX4PPKby4RKD0_aem_AaSOdC8pYSz7iMW-JhhtJSDe3jQSNOU86P6aHY3SSZQV47Xg3tlPF3IM67ui4SnbpIw9Vir2slueohOI0vk98eJG

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *