HARIS DŽINOVIĆ IMA NOVU DJEVOJKU

Pevač Haris Džinović navodno ima devojku koja je 15 godina mlađa od njega.

Naime, kako pišu domaći mediji, Haris Džinović nakon razvoda od Meline Džinović, navodno uživa u romansi sa uspešnom poslovnom ženom koja je mlađa od njega 15 godina.

Razvod je znatno teže pao Harisu nego Melini, i to je postajalo jasno svakim njegovim oglašavanjem. Jednostavno nije uspeo da procesira da se razvode posle svih tih godina. Dugo je pokušavao da spasi taj odnos, čak dve godine pre nego su se i zvanično rastali. Postalo je nepodnošljivo slušati koliko je povređen nakon što su se pojavile tvrdnje da je Melina u vezi sa beogradskim biznismenom. Digli smo ruke od svake šanse da će ikada preboleti krah braka. Ipak, dva meseca nakon razvoda spontano se povezao za ženom koju odavno zna i uplovili su u romansu posle nekoliko viđanja – tvrdi izvor i otkriva da pevačeva nova izabranica navodno liči na Melinu, ali i da ih viđaju u prestoničkim restoranima.

Haris je oduvek ljubitelj lepih žena. Takve su mu sve prijateljice i poznanice. Upravo nas zato i nije začudilo kada je obnovio kontakt sa jednom od najzanosnijih iz svog okruženja. Na prvi pogled jako liči na Melinu, budući da je atraktivna, zgodna i tip top sređena, a kako je uspešna u poslu kojim se bavi i imaju zajedničke prijatelje, bliskost je došla spontano. Ne samo da ne krije da je otpočeo romansu već ih poslednjih dana viđaju u prestižnim prestoničkim restoranima. Uopšte ga ne zanima šta će Melina o tome misliti jer je kroz novu partnerku shvatio da je još uvek živ i sposoban da uživa u ljubavi. To mu je dalo novi vetar u leđa i uživa u svakom trenutku koji provede sa novom partnerkom 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *