Hapšenje u LAKTAŠIMA!  U Smartu krio municiju

BANJALUKA – Policija iz Laktaša je juče u okviru akcije “Kalibar” uhapsila lice M.V. iz Banjaluke koje se sumnjiči da je počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Banjaluka, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, policijski službenici Policijske stanice Laktaši su u saradnji sa policijskim službenicima Uprave za policijsku podršku, istog dana, izvršili su pretres vozila Smart kojim je upravljalo lice M.V..

“Tom prilikom je pronađen i uz potvrdu oduzet 61 trotilski metak od po 200 grama, 59 trotilskih metaka od po 100 grama, 560 komada municije kalibra 7,62 mm i 14 komada municije kalibra 7,9 mm, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica M.V. slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka”, naveli su iz policije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *