Hapšenje u Banjaluci: Drogiran uznemiravao putnike u autobusu, pa NAPAO I POVRIJEDIO POLICAJCA

Policija u Banjaluci uhapsila je D.Z. iz Laktaša zbog nasilničkog ponašanja. Nasilje je prijavljeno juče oko 18.37, a u prijavi…

Policija u Banjaluci uhapsila je D.Z. iz Laktaša zbog nasilničkog ponašanja.

Nasilje je prijavljeno juče oko 18.37, a u prijavi se navodilo da, tada nepoznati muškarac, u autobusu u Banjaluci uznemirava putnike.

Policija je odmah intervenisala, a nasilnik iz Laktaša pružao je otpor prilikom hapšenja.

– Policijski službenici su izašli na mjesto događaja, gdje su zatekli D.Z. koji se oglušio o zakonito izdata naređenja policijskih službenika, pružao aktivan otpor, te fizički napao policijskog službenika, koji je zadobio tjelesne povrede i ukazana mu je ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske- saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Ljekarska pomoć ukazana je i D.Z. u Univerzitetskom – kliničkog centru Republike Srpske.

– D.Z. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge ekstazi, a kod navedenog je pronađena i oduzeta manja plastična kutija u kojoj se nalazilo šest komada tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ekstazi- saopštila je policija.

O svemu navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjalukai dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje

TOKTV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *