HAOS U PRIJEDORU! Deset učenika pretuklo mladića koji je pjevao “Božić je, pucaj u džamije”

Policija u Prijepolju podnijeće krivičnu prijavu protiv maloljetnika koji su u incidentu u školi napali drugog učenika zbog izazivanje vjerske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

U Tehničkoj školi u Prijepolju, Srbija, došlo je od incidenta kada je maloljetnik napao drugog i tom prilikom mu zadao teže tjelesne povrede.

“Napadnuti dječak došao je u žižu javnosti kada je snimak na kom sa svojim drugovima na privatnoj proslavi pjeva izmijenjenu verziju pjesme ‘Božić je, pucaj u džamije’ dospio je na društevne mreže.

Zbog toga se protiv njega već vodi postupak pred Višim sudom u Užicu. Juče je ispred škole tog dječaka okružilo deset učenika bošnjačke nacionalnosti, vrijeđali su ga dok su puštali taj sporni snimak, a potom mu zadali dva udarca u predjelu lica”, potvrđeno je za agenciju RINA.

Policija u Prijepolju podnijeće krivičnu prijavu protiv maloljetnika koji su u školi napali drugog učenika zbog izazivanje vjerske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *