GORICA I VUKAN ZAPALILI TVITER Objavio koliko vrijedi stan koji je kupila u Banjaluci, uslijedio rafal odgovora

Pale teške riječi između poznatih Tviteraša

Ako želite da Gorica kupi jesenju kolekciju Prade, Gučija, Pučija i Diora, glasajte za njenog tatu i SNSD, napisao je Vukanović.

Nakon što se neko vrijeme bavio drugim temama, nezavisni zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović ponovo se vratio svojoj „omiljenoj“ temi Gorici Dodik, kćerci lidera SNSD-a Milorada Dodika. Prvo je na društvenim mrežama računao koliko košta odjeća koju nosi Gorica Dodik, a onda se u svom blogu počeo baviti i njenim nekretninama, tačnije stanom u Banjaluci.

– Nije samo garderoba drugarice Gorice Dodik „na nivou“. Njen skroman stančić, mogao bi se nazvati i „kelijom vlastele“ kad se uporedi sa tatinom hacijendom u Laktašima, nalazi se u Aleji Svetog Save u Banjaluci, a ima površinu 345 metara kvadratnih. Podvižnički- napisao je Vukanović i objavio ugovor o kupovini stana.

Stan je kupljen 2016. godine i u vlasništvu je Gorice Dodik i njenog supruga Pavla Ćorovića, koji je u međuvremenu takođe postao uspješan biznismen. Cijena kvadrata na ovoj lokaciji je najmanje 3.000 maraka, pa stan, bez namještaja koji je vjerujem također skromna „Prada“, „Chanel“ ili „Gucci“, vrijedi više od milion maraka. Objekat čuva Policija Republike Srpske, a komšija je i bata Igor, koji se takođe vjerovatno u blizini negdje skromno skućio.

Goricu je očito pogodila moja objava o njenoj raskoši i luksuzu, cijeli dan tvituje, te objavljuje fotografije sa suprugom, ali nema ni pokušaja osporavanja bacanja ogromne količine novaca na garderobu

Ako želite da Gorica kupi jesenju kolekciju Prade, Guccija, Pučija i Diora, glasajte za njenog tatu i SNSD!, napisao je Vukanović u svom blogu.

Gorica Dodik je imala spremljen odgovor

Prozvana Gorica Dodik mu nije „ostala dužna“ i ubrzo po objavljivanju ovog teksta ostavila je poduži komentar na Twitteru.

– Modni mačak nastavlja i kaže da me je pogodilo njegovo pisanje. Jeste, sva treperim. I da pisaću cijeli dan, ti nisi navikao da neko demantuje sve te laži koje objavljuješ, a i dajem ti reklamu jer te niko od tvojih ne doživljava pa ti činim uslugu.

Što se tiče stana, lijepo piše na tom papiriću koji si objavio da je stan uzet na kredit i da je hipoteka na njemu. Kada dokažeš da sam ukrala nekome, otela i ostalo, slobodno neka neko dođe u tvoje ime pošto ti m..a nemaš i oduzme mi sve što imam. Gorica Dodik ima 40 godina, svoju porodicu, svoj posao, svoj novčanik… sve ono što ovo trinaesto prase, kako sam za sebe kaže, nema. Ja ne zavisim od tate, stranke, Pobjegulje, Jahača, Turiste i ostalih donacija koje su tvoj izvor finansiranja.

Predlažem Giletu da svoje saborce bivše i sadašnje takođe upita za imovinsko stanje i nekretnine. Ne znam da li bi mu sve te slike stale na blog. Pardon nije više Blog sad je Vogue, napisala je Dodik.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *