GORICA DODIK OBJAVILA VIDEO BIVŠE POMOĆNICE MINISTRA!

Gorica Dodik, kćerka srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, objavila je na svom Tviter profilu video koji je, očigledno tajno snimljen

Kako je Dodik navela u objavi, u videu se čuje glas Branke Malešević koju je stranka postavila, te je 12 godina bila pomoćnik ministra za porodicu, omladinu i sport, a sada govori o nezadovoljstvu i buntu građana.

– Ovo je gospođa Branka Malešević, 12 godina je bila pomoćnik ministra za porodicu, omladinu i sport postavljena ispred SNSD-a i sada kada joj je istekao mandat gađala bi jajima zgradu Vlade i išla na proteste- objavila je Gorica, pa dodala:

– I onda mi kažete ćuti e pa neću! Kako joj to sve nije smetalo 12 godina dok joj je plata redovno uplaćivana i dok je imala povlastice. Zašto se gospođa nije potrudila da promijeni nešto što nije dobro dok je bila u fotelji?! A ne da “progleda” kada joj mandat ne produže. Fuj – objavila je Gorica.

One thought on “GORICA DODIK OBJAVILA VIDEO BIVŠE POMOĆNICE MINISTRA!

  1. Svi su ista govna.Sjaši Murta,da uzjaše Kurta.Bitna je funkcija i što više novca i moći.Svi bi se jebali za novac.Takav nam je život postao.Samo daj novca i sve u redu.Još malo i počeće ga jesti.Najedite se,netrebalo vam.Novac je stvoren da uništi svet.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *