(FOTO) Nikola iz Banjaluke oblači se kao žena i ponosan je na svoj izgled: Naravno da mi se javljaju drugi muškarci!

Rođen kao muškarac, ali se oblači kao žena, Nikola je odlučio svoj život živjeti onako kako on želi, a u intervju za ALOonline poslao je iskrenu i važnu poruku

U svijetu gdje se često nameću rigidni obrasci ponašanja i očekivanja o tome kako bi pojedinci trebalo da izgledaju ili da se ponašaju, Nikola Čigoja (23) iz Banjaluke donosi osvježenje autentičnosti, samopouzdanja i hrabrosti.

Rođen kao muškarac, ali se oblači kao žena, Nikola je odlučio svoj život živjeti onako kako želi, bez obzira šta će drugi misliti o njemu.

– Cijeli život se isto osjećam i isti sam. Dosta sam radio na sebi u svakom smislu i smatram da svako treba. Ovako sam rođen i takav sam čitav život – započeo je naš sagovornik.

Za njega su prijatelji i porodica ključni u životu. Oni su ti koji mu pružaju podršku i razumijevanje u svakom koraku njegovog puta.

Volim istaći da su mi prijatelji i porodica podrška u svemu – ponosno ističe Nikola.

Uprkos tome što može izazvati znatiželju ili poglede drugih zbog svog egzotičnog izgleda, Nikola se ne obazire na tuđa mišljenja

– Naravno, osjetim poglede na sebi. Gdje god da uđem svi gledaju u mene, ali to mi ne smeta, čak mi i prija – kazao je za ALOonline.

Mnogo sam srećan i zadovoljan u svojoj koži. Smatram da nije teško biti svoj i drugačiji jer će pravi ljudi cijeniti kad je neko iskren i svoj, ovi ostali nisu ni bitni – istakao je naš sagovornik.
Nikola nije u procesu tranzicije niti koristi hormonsku terapiju, već je samo izvršio nekoliko estetskih zahvata.
– Nikada u životu nisam popio nijedan hormon. Samo sam nos operisao, jer sam imao malu grbicu koja mi je smetala. Takođe, malo sam povećao usne i jagodice – objašnjava on.
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
 
Za naš portal otkrio je i da li mu se javljaju muškarci na društvenim mrežama.
– Naravno da se javljaju – rekao je samouvjereno Čigoja.

Savjet koji bi dao drugima je jednostavan: Budete svoji i ne zamarajte se time šta drugi misle o vama, posvetite se samo sebi i svom cilju!

Aloonline

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *