(FOTO) “KO JE ZA BOCKU” Starleta se snimala polugola u Domu zdravlja

Pomoćnica direktora Doma zdravlja u Nišu Danijela Nešić najavila je danas da će ta zdravstvena ustanova preduzeti zakonski predviđene mjere protiv pacijentkinje Katarine Đ. zbog provokativnih i uvredljivih fotografija i video zapisa koja je napravila u vrijeme pauze u jednoj od intervencija službe opšte medicine, kao i u kartoteci zdravstvene ambulante “Donja Vrežina”.

Nešićeva je napisala da se pacijentkinja javila jednoj od intervencija opšte medicine jer je imala nalog za injekcije.

Na jednom od snimaka koja je starleta napravila vidi se kako, vrlo oskudno odjevena, sjedi za stolom u Domu zdravlja na mjestu koje je namijenjeno medicinskim sestrama i namješta dugu kosu, a na drugom snimku se vidi kako sa pulta na kome se nalaze špricevi i igle, jednom rukom drži špric, a drugom otvara iglu. Na tom video snimku napisala je “Ko je za bocku”.

Katarina Đ. objavila je i fotografiju na kojoj se vidi kako drži šoljicu kafe u prostoriji gdje se nalaze zdravstveni kartoni pacijenata, piše Nova.

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE / SCREENSHOT
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE / SCREENSHOT
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE / SCREENSHOT

– S obzirom da ovakvim ponašanjem nanosi veliku štetu ugledu Doma zdravlja Niš, kao zdravstvenoj ustanovi sa renomeom i ugledom, i da je bez pitanja slikala provokativne i uvredljive fotografije i snimala video zapis koji je ponižavajući za našu struku, bićemo prinuđeni da preduzmemo određene mjere u okviru zakona – navela je Nešić u objavi na Fejsbuku i podelila fotografije i video snimke koje je napravila Katarina Đ

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *