EVO ŠTA JE OTAC MONSTRUM REKAO U POLICIJI Otkriveno šta se krije iza brutalnog ubistva djevojčice Vanje (14)

Ministar unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije Oliver Spasovski otkrio je jezive detalje na konferenciji za medije, na kojoj je rekao da je otac 14-godišnje Vanje Đorčevske učestvovao u njenoj otmici

Kako se saznaje, otac daje izjavu policiji, ali čvrsto negira sve navode, iako se on sumnjiči na osnovu iskaza jednog od osumnjičenih.

Vanja je oteta ispred ulaza u stan, monstruozno su joj bile vezane ruke i noge, nakon čega je gurnuta u vreću za spavanje.

Dva lica koja su vozila Citroen dobila su informaciju dan prije nego što će da se desi da će djevojčica biti sama u to vrijeme. Osumnjičeni su u pritvoru i sada istražujemo njihove veze sa ocem. Samo posredni dokazi ukazuju da je otac rekao kada će ona izaći iz kuće, pa je imao neku komunikaciju sa njima. Dvojica od trojice osumnjičenih rekli su da su saznali kada će, gdje i u koje vrijeme djevojčica napustiti kuću – objasnio je Bubevski.

Vozilo Citroen pripadao je ubijenom iz Velesa, prvi put je uhvaćen u Skoplju na kamerama.

Nakon toga su odvezli djevojčicu na periferiju Skoplja i tamo je ubijena u panici. Nesrećnu djevojčicu kidnapovali su nakon što je majka prodala stan.

Podsjećanja radi, otac je druga osoba koja je sada ubijenu Vanju prijavila kao nestalu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *