EKSKLUZIVNO! Pozitivna Srpska u posjedu pisma radnika Elektrodistribucije Prnjavor upućenog direktoru ELEKTROKRAJINE

Već danima se ne stišava bura nakon otvorenog sukoba radnika prnjavorske elektrodistricije i rukovodstva ovog preduzeća u Prnjavoru.

Teške optužbe za kriminal, pa nakon toga kontra optužbe i saopštenje rukovodstva prnjavorske distribucije samo su rasplamsali vatru. Novo saopštenje radnika ovog preduzeća i pismo upućeno direkciji prenosimo u cijelosti:

Pritisnuti svojim kriminalom koji se raspetljava pišu nebulozna saopštenja kako je jedan radnik elektro Prnjavora pokrenuo neke tračeve i pokušavaju da ga ocrne .Ovim putem želimo javnosti da pokažemo kako je sve krenulo. Krenulo je nezadovoljstvom skoro svih radnika u elektro PRNJAVORU zbog nemogućnosti ostvarivanja svojih osnovnih radničkih prava i uslova rada. Napominjemo ovo je prvo pismo koje je poslano generalnom direktoru Elektro Krajine, te je nakon toga održan sastanak radnika sa istim gdje nisu našli sluha da riješe probleme i ostali su dosledni da štite rukovodioce čak i riječima da Elektro Krajina nije zatvor i da možemo slobodno da idemo.

Iza ovog pisma svojim potpisom je stalo 25 radnika čija imena nećemo otkrivati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *