DRAMA U GRADIŠCI! Učenik donio pištolj u školu

Četiri maloljetna lica uhapšena su danas u Gradišci

 Četiri maloljetna lica uhapšena su danas u Gradišci zbog sumnje da su se dogovarala da izvrše krivično djelo, a aktivnosti policije su uslijedile nakon što je jedan srednjoškolac donio startni pištolj u školu.

Iz Policijske uprave Gradiška saopšteno je da je policija, nastavljajući rad po prijavi u vezi sa maloljetnim učenikom koji je donio startni pištolj u školu, došla do saznanja da je pištolj donio u školu da bi ga predao drugim maloljetnicima radi izvršenja imovinskih krivičnih djela.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se protiv četiri maloljetna lica nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu dogovor za izvršenje krivičnog djela.

U srednjoj školi u Gradišci danas je održan sastanak multisektorskog tima kojem je prisustvovalo rukovodstvo škole, te predstavnici Centra za socijalni rad, Centra za mentalno zdravlje i Policijske uprave kako bi svako preduzeo mjere i radnje iz svoje nadležnosti. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *