Doživotna robija Srbinu iz Njemačke

MILHAJM – Srbin (34), koji je u junu prošle godine nožem iskasapio suprugu (31) na dječijem igralištu u njemačkom gradu Milhajmu, osuđen je u utorak na doživotnu robiju jer je ženi, takođe državljanki Srbije, zadao 18 uboda nožem.

Stravičan zločin odigrao se pred njihovo troje male djece, koja su ga molila da prekine da prestane da povrjeđuje majku.

Presudu o doživotnoj robiji donio je sud u Duizburgu, a srpski državljanin je još na početku suđenja priznao zločin.

“Tačno je da sam ubio ženu. Žao mi je zbog onoga što sam uradio i veoma se stidim zbog toga”, rekao je on tokom priznanja, dodajući da ne želi da otkrije motiv. Međutim, razlog za svirepo ubistvo rekao je sudiji pred kraj sudskog procesa.

“Ona je mene namamila na igralište i uz osmjeh mi rekla da lako može da manipuliše mnome. Onda mi je rekla i da želi da me se otarasi, i da može da mi sredi deportaciju u Srbiju kad god poželi. Od tog trenutka se više ničega ne sjećam”, rekao je osuđeni muškarac.

Nesrećnoj ženi nožem je zadao 18 uboda, pred njihovo troje dece od devet, sedam i tri godine, koja su ga kroz plač molila da prestane. Srpkinja je preminula u bolnici sutradan, nakon napada, a ubica je odmah uhapšen, dok je djecu zbrinula socijalna ustanova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *