Donesena presuda u slučaju ubistva pjevačice Jelene Marjanović!

Zoran Marjanović proglašen je krivim za ubistvo supruge i pjevačice Jelene Marjanović, saznaje Blic.

On je osuđen na 40 godina zatvora!

On je u sudu uz advokate Stefana Jokića i Nikolu Dumnića dočekao izricanje presude u pratnji djevojke Zorice Mitrović, brata Miloša i sina Uroša.

Podsjetimo, pjevačica Jelena Marjanović Krsmanović brutalno je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči, gdje je sa suprugom Zoranom i kćerkom Janom došla kako bi trčala.

Kako je Zoran tada ispričao, on i Jana su polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava, a ona je džogirala ispred njih.

Zoran je oko 20 časova, tri sata nakon što je, kako je utvrđeno, pjevačica ubijena, pozvao 192 kako bi prijavio njen nestanak.

Policija je sutradan pronašla njen mobilni telefon, a onda i gumicu za kosu… Nedaleko odatle i od mjesta gdje ju je, kako je rekao, posljednji put suprug video dok je trčala, u kanalu je pronađeno i njeno tijelo zatrpano lišće. Utvrđeno je da je pretučena nasmrt, tako što ju je ubica udarao u potiljak dok nije izdahnula.

Za ubicom se tragalo godinu i po dana, a onda je Zoran uhapšen u septembru 2017. godine i od tada je bio jedini osumnjičen za ovaj zločin.

Tužilaštvo je prikupilo dokaze i podiglo je optužnicu protiv njega, a on je sve vrijeme negirao da je ubio suprugu, piše Blic.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *