Đajić šokiran i ogorčen “Jelena Trivić je izdajnik!”

Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka, rekao je da je ogorčen i šokiran informacijama da je administracija američkog predsjednika Džozefa Bajdena izdvojila 10 miliona dolara za kampanju Jelene Trivić protiv Milorada Dodika.

Nemam pravu riječ za ovaj zvanični dokument što smo dobili da je kanditat za predsjednika naše Republike i krvlju stečene, moram da kažem izdajnik i da uzima pare od drugih država za svoj rad. Neće predstavljati interese naših građana, već interese nekih drugih građana i nekih drugih lobija – rekao je Đajić.

Đajić smatra da su navodi o američkim novcima za kandidata PDP jasno obrazloženje zašto je Jelena Trivić bježala iz Narodne skupštine.

– Vidimo da je to jedna grupa ljudi koja ne zna šta je patriotizam, rodoljublje, šta je Republika Srpska, kako je stvarana, zašto postoji i koga da štiti. Republika Srpska je institucija, institucije Srpske moraju raditi u interesu građana i štititi interese Republike i ne smiju uzimati pare od nekih drugih lobija – izjavio je Đajić.

Kaže da SNSD traži da se sve u vezi te teme razjasni i da se vidi ko su u u Republici Srpskoj predstavnici naroda a ko su predstavnici nekih drugih lobija, prenosi ATV.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *