ĐAJIĆ I STANIVUKOVIĆ OČI U OČI Pale uvrede i optužbe pred kamerama: Ko laže i obmanjuje? (VIDEO)

U Gradskoj upravi Banjaluka danas je ponovo bilo haotično

Nakon brojnih prozivki na društvenim mrežama, konačno su se našli licem u lice gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, Vlado Đajić.

Ovaj susret završio je prepirkom, unošenjem u lice, teškim riječima, a sve su uspjele da zabilježe i kamere.

Đajić je sa članovima njegove radne grupe za izgradnju spomen-obilježja poginulim borcima, došao danas kod gradonačelnika Stanivukovića na, kako je rekao, najavljeni sastanak. Međutim, do sastanka nije došlo, ali su se ipak članovi radne grupe sreli sa Stanivukovićem u holu Gradske uprave.

Stanivuković i Đajić ušli su u prepirku pred kamerama. Razlog je izgradnja spomen-obilježja poginulim borcima u Banjaluci, oko čije lokacije se mišljenja razilaze.

U jednom momentu, Đajić je pomenuo ime gradonačelnikovog strica za kojeg je rekao da se ne zove Draško, kako Stanivuković kaže, već Dragiša, kako piše na njegovom nadgrobnom spomeniku. Potom se Stanivuković unio Đajiću u lice i rekao:

– U matičnoj knjizi rođenih Kliničkog centra, Dragiša se zvao u matičnoj knjizi u Banjaluci, a kršten u Srpskoj pravoslvanoj crkvi kao Draško.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *