Detalji hapšenja u Banjaluci: Uhapšena petočlana porodica

BANJALUKA- Pripadnici Policijske uprave Banjaluka i Jedinice žandarmerije danas su uhapsili Banjalučanina S.T. za kojim je raspisana centralna potjernica za četiri krivična djela, te članove njegove porodice T.T., T.T., O.T. i B.T. koje, takođe, terete za više krivičnih djela.

Aktivnosti su izvedene pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a na osnovu naredbi Osnovnog suda u Banjaluci.

“S.T. iz Banjaluke, lišen je slobode, jer je za istim raspisana centralna potjernica od strane Osnovnog suda u Banjaluci, zbog počinjenog krivičnog djela proganjanje, te zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela ugrožavanje sigurnosti, oštećenje I oduzimanje tuđe stvari, lažno prijavljivanje krivičnog djela i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivična djela ugrožavanje sigurnosti oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, pomoć učiniocu poslije izvršenja krivičnog djela, lažno prijavljivanje krivičnog djela i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija lišena su slobode lica T.T., T.T., O.T. i B.T. svi iz Banjaluke”, navode iz policije.

Dodaju da su u pretresu stana u Banjaluci, koji koriste osumnjičeni kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela.

“U toku je kriminalistička obrada navedenih lica, a o lišenju slobode lica S.T. obaviješten je Okružni centar Sudske policije Banjaluka”, navode iz policije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *