Detalji FILMSKE POTJERE u Banjaluci: Pijani učestvovali u saobraćajnoj nesreći, pa neregistrovanim “mercedesom” BJEŽALI OD POLICIJE

Banjalučka policija uhapsila je Z.B. i S.I., oba iz Banjaluke, jer su pijani učestvovali u saobraćajnoj nesreći, nakon čega su pobjegli.

PU Banjaluka prijavljeno je juče oko 20.50 da se u Banjaluci u ulici Ivana Gorana Kovačića dogodila saobraćajna nesreća sa materijalnom štetom, te da je vozač pobjegao sa lica mjesta.

Uviđajem je utvrđeno da je u nesreći učestvovao automobil “mercedes” stranih registarskih tablica.

– Operativnim radom policija je uočila navedeno vozilo na području Banjaluke, ali se osoba koja je upravljala automobilom nije zaustavila na naređenje policije, te je nastavila bježati. Nakon kraćeg vremena vozilo je zaustavljeno u Tunjicama, a vozač i suvozač su izašli iz automobila i počeli bježati. Ubrzo su sustignuti i uhapšeni oko 23.30. Tom prilikom je utvrđeno da je Z.B. upravljao vozilom, dok je S.I. bio suvozač – navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Dodaju i da je Z.B. podvrgnut alkotestiranju, pri čemu je utvrđeno prisustvo 1,15 promila alkohola u organizmu, te da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja i da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 1.623 KM.

Utvrđeno je i da vozilo nije registrovano i da ima nepripadajuće registarske tablice, te je isto oduzeto.

Protiv Z.B. će nadležnom sudu biti podnesen izvještaj o navedenim prekršajima.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *