Darko Tomaš napušta SNSD ?!

Gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš bi u narednim danima kako se nezvanično saznaje mogao napustiti SNSD, a kako izvor blizak vrhu stranke navodi rezultat je to sve većeg neslaganja Tomaša sa rukovodstvom SNSD-a koji je nezadovoljan trenutnim stanjem stranke u Prnjavoru.

Na nedavno održanom sastanku Tomaševi najbliži saradnici među kojima je prednjačio zamjenik gradonačelnika Slaviša Milanković iznijeli su niz teških optužbi na njegov račun, a sve češće se mogu čuti kritike kako svjesno urušava SNSD u ovom gradu i priprema predaju vlasti SDS-u. Nije tajna da su ove probleme u lokalnom SNSD-u već ranije predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku saopštili Željko Simić predsjednik lokalnog parlamenta i lider odborničke grupe ove stranke u Prnjavoru Dražen Mikić.

Da između Tomaša i SNSD-a više nema ljubavi pokazuje i nedavno održani skup “Srpska te zove” na kojem se nije pojavio, ali se sinoć odazvao pozivu visokog predstavnika EU za BiH Johana Satlera gdje je kao jedini predstavnik SNSD-a prisustvovao koncertu i prijemu povodom obilježavanja Dana Evrope i dvadesete godišnjice najvećeg proširenja EU.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *