Biznismenu zapaljen kamion

Teretno vozilo “DAF”, vlasništvo Nebojše Đorđevića iz Ražnja, izgorjelo je noćas a u požaru, za koji se sumnja da je podmetnut, oštećen je još jedan kamion.

Do paljevine je došlo oko tri sata iza ponoći, Đorđevićev kamion je pretrpio totalnu a drugo vozilo znatnu materijalnu štetu.

Đorđević kaže da je kamion vrijedan 25.000 evra nabavio prošle godine te da je planirao da krene sa vožnjama u inostranstvo.

“To je kamion ‘DAF’ sa motorom EURO 5, 2008. godište, servisirao sam ga i spremio za rad. Baš sam danas planirao da predam dokumenta kako bih vozio za Tursku, a eto od tog posla nema više ništa”, žali se Đorđević.

Kaže da su ga o požaru obavijestili prolaznici, pa je spriječeno da izgori i drugo vozilo koje je bilo parkirano pored njegovog.

“Za moj kamion je bilo kasno, ali je drugi, vlasništvo mog brata od tetke spasen. Vatra se proširila i na njega, izgorjela je lijeva strana kabine, vrata, blatobrani, gume, cirada…”, nabraja Nebojša.

Komentarišući motiv paljevine, Nebojša ističe da nema neprijatelja i da ne zna ko mu je zapalio kamion.

“Ne sumnjam ni na koga, ne vjerujem da iza toga stoji konkurencija. Međutim, pretpostavljam da su to učinili neki bahati momci kojima je za to plaćeno. Ima tih grupica koji su razularili, stalno prave probleme a protiv njih nikako da se nađu dokazi. Prave probleme i na auto-putu, bacaju lance pod vozila, prave štetu ali se uvijek izvuku nekažnjeno. Zatražio sam pomoć i od beogradske i niške policije, oni imaju više iskustva sa takvim stvarima. Ovo nije prva paljevina kamiona u Ražnju, već se jednom to desilo, ne vjerujem da ma veze sa ovim događajem ali znam da počinioci ni ranije nisu otkriveni”, zaključuje Đorđević, prenosi “Telegraf.rs“.

Policija je saopštila da im je u 3.05 prijavljeno da na parking prostoru kod motela u Ražnju gori kamion niških registarskih tablica.

“Požar je lokalizovan u 4.45 sati, nije bilo povrijeđenih, izgorio je jedan a oštećen drugi kamion. Radi se na utvrđivanju uzroka požara”, saopštila je policija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *