Albanci napali srpsku djecu u Budvi!

Djeca preživjela pravi horor!

Mladi fudbaleri, tačnije dječaci dva beogradska kluba, preživjeli su pravu turturu na međunarodnom takmičenju “Trofej Budva”, jer su ih u hotelu Park u ovom gradu, gdje su bili smješteni, napali mladi Albanci iz kluba Donbosko AFC, prenosi Republika.

Djecu iz Srbije, uzrasta od osam do 12 godina, taj dan i noć su konastantno napadali četiri godine stariji albanski tinejdžeri tako što su im usred noći upadali u sobe, bacali u njih petarde, prijetili, vrijeđali, upućivali najgore psovke i pogrde na račun Srba, pokazivali dvoglavog orla.

Jedan od roditelja kaže da je najgore od svega, što ni hotel ni organizatori turnira, nisu gotovo ništa uradili da spriječe divljanje mladih Albanaca, koji nisu prezali ni od toga da usred noći upadaju u sobe ženskih i dosta od njih starijih članova srpske delagcije.

“Prvo veče, u petak, djeci su upadali u sobe do četiri ujutru. Kada su prevršili mjeru, recepcionar je mlade napadače bio prinuđen da zaključa. Međutim, oni su počeli poslije toga da iskaču kroz prozore i da nastavljaju po starom. Nismo znali šta nas je snašlo”, priča za Republiku jedan od roditelja, koji je pratio svoje dijete na turnir.

“Šta da vam pričam, kad su ženi, članu delegacije, tri puta u toku noći, upadali u sobu”, priča sav frapiran ovaj roditelj i kaže da su odmah u subotu sve ove incidente prijavili i organizatoru Trofeja Budva i hotelu, ali da niko ništa nije preduzeo.

Dječaci iz Srbije nisu mogli da provedu mirno ni noć, jer su se ponovo našli na meti Albanaca.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *