Albanci i crnogorski političar napali Đokovića!

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković sinoć je pomogao reprezentaciji Srije da se plasira u polufinale Dejvis kupa, a danas je na meti kritika onih koji mogu samo da mu zavide na svemu što je uradio u karijeri.

Prvo se oglasio crnogorski političar koji je sramno udario na njega, a potom se jedan od najpoznatijih Tviter profila kosovskih Albanaca pod nazivom “kos_data” osvrnuo na sam početak susreta Velike Britanije i Srbije.

Srpski teniseri su na teren ušli uz pjesmu “Veseli se srpski rode” poznate srpske pjevačice iz Crne Gore Danice Crnogorčević. Ova 30-godišnja Baranka pjeva rodoljubive i pjesme sa vjerskim temama, a sada je njena najpoznatija pesma zasmetala Albancima sa Kosova.

– Srpski teniski tim, vođen Đokovićem, je predstavljen uz pjesmu koja poziva na aneksiju Kosova. Ova pjesma je popularna među srpskim ultranacionalistima – stoji u objavi ovog profila uz video ulaska srpskih tenisera u Palatu sportova u Malagi. Sam Dejvis kup i ITF nisu imali ništa protiv ove rodoljubive pjesme, čak je zvanični profil Dejvis kupa izbacio snimak izlaska srpskih tenisera.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *