UŽAS U DOBOJU! Nebojša Vukanović tvrdi da je zapaljena kuća Slaviše Pavlovića urednika Doboj infa i kandidata liste “Za pravdu i red”

Objavu Nebojše Vukanovića prenosimo u cijelosti.

U toku noći izbio je požar na kući Slaviše Pavlovića, osnivača i urednika Doboj-info, slobodnog portala u okupiranom Doboja, koji je i kandidat za odbornika u Skupštini grada Doboja ispred Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića.

Srećom niko nije povrijeđen, na kući je pričinjena ogromna materijala šteta, gornji sprat kuće je potpuno izgorio a upravo sam kratko razgovarao sa Pavlovićem, koji daje izjavu u policiji.

U toku je policijski uviđaj koji treba da utvrdi šta se dogodilo i šta je uzrok požara. Nezvanično, vide se tragovi provale u objekat, ništa nije ukradeno a postoji osnovana sumnja da je požar podmetnut u dvije prostorije. Ipak sve će biti jasnije posle uviđaj na licu mjesta, a očekujemo da se o svemu oglase iz Policijske uprave Doboj.

Ujutro odmah idem za Doboj, kako bi razgovarao sa Slavišom Pavlovićem, koji je ratni vojni invalid Vojske Republike Srpske, veoma pristojan, kulturan čovjek sa manirima i ne postoji niko kome se zamjerio, osim možda tekstovima o kriminalu i korupciji koji je objavio na svom portalu Doboj-info.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *