“Јedina Srpska” ponovo na Јutjubu (VIDEO)

Spot za pjesmu Beogradskog sindikata i Danice Crnogorčević “Јedina Srpska” ponovo je postavljen na Јutjub.

Vođa grupe Beogradski sindikat Feđa Dimović saopštio je da je spot ponovo postavljen, ovaj put na BS kanal.

Podsjećamo, Јutjub je prvobitno skinuo spot za pjesmu po navodnom zahtjevu vlasnika pojedinih snimaka Dragana Radovića, iako, kako navode iz Beogradskog sindikata, on taj zahtjev nije ni podnio.

Beogradski sindikat i Danica Crnogorčević na svečanoj akademiji povodom Dana Republike, 8. januara, premijerno su izveli pjesmu “Јedina Srpska” posvećenu proslavi 30 godina od osnivanja Republike Srpske.

U opisu pjesme navedeno je da je nastala kao želja ovih umjetnika da se svojom muzikom bar malo oduže narodu Republike Srpske za stradanje i teret koji su podnijeli u odbrani slobode, vjere i nacionalnog identiteta cijelog srpskog naroda.

– Godinama unazad Srpska je za sve nas bila bastion srpstva. Hvala našem stradalnom narodu iz Republike Srpske što je u ovim teškim godinama progona i pritisaka koji i dalje traju, očuvao živim Kosovski zavet i zavete naših bogonosnih otaca Svetog Save i Svetog Simeona. Šta god da kaže sila koja nam prijeti, mi smo svoje jedinstvo već ostvarili u ljubavi, duhu, krvi i tijelu našeg Gospoda Isusa Hrista – naveli su autori, prenosi RTRS.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *