Prestizao motorom i podletio pod auto: Poznat identitet stradalog dječaka

Prestizao motorom i podletio pod auto.

Lazar V. (15) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na putu Aranđelovac-Lazarevac kada se motociklom zakucao u džip koji je išao iz suprotnog smjera.

Lazar je bio fudbaler u fudbalskom klubu „Šumadija Aranđelovac“, a klub je na Fejsbuk profilu objavio njegovu fotografiju.

„Velika tuga. Bože, nije fer igra, uzeo si nam najboljeg. Vaske, počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju“, piše u objavi.

U objavi koju je objavio klub „Šumadija Aranđelovac“, navodi se da je Lazar na utakmici sa Jasenicom u Smederevskoj Palanci postigao svih sedam golova u pobjedi 7:2.

„Mrežu je pogodio u 24, 25, 35, 44, 45,73. i 78. minutu, u prosjeku svakih 11 minuta i 42 sekunde. U Podunavsko-šumadijskoj pionirskoj ligi odigrano je 17 kola, Lazar je igrao sve mečeve i prvi je na listi strijelaca sa 26 golova. Napuniće 14. maja 14 godina i od jeseni će da igra u selekciji kadeta. Na igre i golove ponosan je trener Nikola Zlatković“, navodi se u jednom članku koji je objavio ovaj klub.

Lazar V. je poginuo juče oko 16 časova kada je motociklom za koji nije imao dozvolu, krenuo u pravcu Lazarevca. U jednom trenutku je krenuo da pretiče folksvagen polo, kada je iz suprotnog pravca naišao džip.

Dječak na motociklu nije imao gdje i udario je u džip, a potom se od siline udara odbio i podletio pod vozilo koje je samo koji sekund prije pretekao.

On je sa teškim tjelesnim povredama hitno transportovan u Aranđelovac, ali nažalost, ljekari su mogli samo da konstatuju smrt, piše „Blic“.

Policija je obavila uviđaj, a naređena je i obdukcija stradalog dječaka.

autor:http://atvbl.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *