Diana Škorić nosilac liste Saveza za novu politiku: “Vratila sam se iz inostranstva da se borim za razvoj Prnjavora i prosperitet svih njegovih grđana”

Ukoliko dobijem povjerenje građana na predstojećim izborima, trudiću se da budem predstavnik svih građana našeg grada, biću neko ko će u skladu sa mogućnostima i ovlaštenjima odbornika uticati na kvalitetnije rješavanje problema sa kojima se susreću stanovnici našeg grada.

Diana Škorić koja je nosilac liste Saveza za novu politiku u Prnjavoru ističe da će u njenom fokusu biti borba za mlade te će na sve načine pokušati da utiče na odluke u budućem sazivu gradske skupštine koje će doprinijeti njihovom ostanku u ovoj lokalnoj zajednici.

“Neko sam ko je svoju sreću pokušao da pronađe u inostranstvu i taj period svog života smatram jednim velikim iskustvom, koje će mi sasvim sigurno pomoći da neke pozitivne primjere pokušamo realizovati u našem gradu” – ističe Diana.

Smatram da su naši ljudi vrijedni, te da uz malo dobre volje i angažovanosti možemo Prnjavor učiniti sredinom iz koje mladi neće jedva čekati da odu.

Imamo sve preduslove da obezbjedimo strane investicije i omogućimo stranim kompanijama da posluju u našem gradu, a tu su i brojni pozitivni primjeri podrške mladim ljudima koji pokreću sopstveni biznis i svi zajedno trebamo da se izborimo da posebnu pažnju posvetimo toj grupaciji i obezbjedimo dodatna sredstva da svi oni koji žele da pokrenu sopstveni posao imaju taj početni “vjetar u leđa” koji će im omogućiti da mogu egzistirati od svoga rada i biti konkurentni na tržištu. – Zaključila je Diana Škorić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *