Poginula DJECA imala 10, 7 i JEDNU GODINU: Ovo je porodica koja je stradala u sudaru auta i vozila Vojske Srbije, automobil SRAVNJEN SA ZEMLJOM

Na putu između Kraljeva i Raške u mjestu Bojanići, juče oko 13.20 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil, i tom prilikom je poginulo pet osoba, a jedna teško povrijeđena.

U ovoj tragičnoj nesreći život je izgubilo pet osoba, među kojima su Danijel L. iz Novog Pazara, njegova djeca i njihova komšinica. Supruga Danijela L., Mirjana, jedina je preživjela i trenutno joj se bore za život.

Prema nezvaničnim saznanjima, Danijel L., koji je vozio automobil marke “ford”, bio je zaposlen u kasarni u Raški, ali je rođen i odrastao u Novom Pazaru. On i njegova supruga, Mirjana također rođena u Novom Pazaru, preselili su se u Rašku prije nekoliko godina kada je Danijel dobio posao u Vojsci Srbije.

– Putnički automobil bio je potpuno poklopljen vojnim vozilom, skroz smrskan. Na lice mjesta došle su ekipe vatrogasaca-spasilaca. Uspjeli su nekako da podignu vojno vozilo i pomjere ga. Prizor koji nas je zatekao je strašan, ovo je prava tragedija – kaže za RINU jedan od očevidaca.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu zadržala vozača M. V. (54) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na dalje postupanje, piše Blic.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *