Strašan zločin noćas potresao BiH! Ubijena žena u Gradačcu

Žena starije životne dobi sinoć je ubijena u naselju Požarike u Gradačcu.

Gradačačko naselje Požarike je potreslo ubistvo, a za koje se sumnjiče dvije osobe mlađe životne dobi.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Klix iz policijskih izvora, smrtno je stradala ženska osoba starije životne dobi.

Izvor iz policije je rekao da osumnjičeni za ubistvo nisu bili rodbinski ili na neki drugi način povezani s ubijenom ženom, a krivično djelo je najvjerovatnije počinjeno tupim predmetom.

Jedna od dvije osobe, koje se sumnjiče da su počinile ovaj zločin, je uhapšena.

Svemu je prethodio verbalni konflikt

Ubistvu je prethodio verbalni konflikt s napadačima, detalji su nezvanično potvrđeni iz dosadašnje istrage.

Prema informacijama potvrđenim iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona oko 19.40 sati Policijskoj stanici Gradačac prijavljeno je da se čuju vika i galama u naselju Požarike, a zatim je ponovo prijavljeno da se na istoj lokaciji u neposrednoj blizini osnovne škole nalazi tijelo ženske osobe bez znakova života.

– Na mjesto događaja upućeni su SHMP Doma zdravlja Gradačac, policijski službenici PS Gradačac i istražitelji OKP PU Gradačac te su potvrđeni navodi prijave, konstatovana je smrt ženske osobe, a o događaju je upoznata i dežurna tužiteljica, koja će rukovoditi uviđajem na mjestu događaja – rekla je portparolka Uprave policije MUP TK Adnana Sprečić, piše Klix.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *